Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Stoelen

Stoelen

 

 

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Hanak Alfa Racing FIA stoel  Echte fijne asvorm met in de rug een extra ondersteuning. Stoelen zijn FIA gekeurd en ideaal voor de autocross Gewicht is 6,5 kilo Met brackets 7,5 Kilo  Kom langs voor de juiste pasvorm of inform..
€ 750,00
Stoel bevestigings beugels seat brackets aluminium  Om de hoogte mee aan te kunnen passen Te verkijgen Staal 2,4 kg Aluminium 1,6 kG afstanmd is 290 mm tussen de boutgaten zelfde als Sparco OMP SABELT enz Met fia keurmerk ! ..
€ 34,95
Tillet Seats Tillet seats zijn fijne goedgekeurde FIA stoelen dus ideel voor in een sprinter/ Kom bij ons passen ! Zitvlak  is 40cm uitwendig 44 cm  het gewicht is  7.5 kg Zie afbeelding voor maten en gebruik stoelbeugels i..
€ 899,95
Tillet Seats Tillet seats zijn fijne goedgekeurde FIA stoelen dus ideel voor in een sprinter/ Zitvlak is 40 cm uitwendig 44 cm Kom bij ons passen ! Zie afbeelding voor maten en gebruik stoelbeugels is verplicht in de toekomst ! ..
€ 899,95
Tillet Seats Tillet seats zijn fijne goedgekeurde FIA stoelen dus ideel voor in een sprinter/ Kom bij ons passen ! Zitvlak XL is 44cm uitwendig 47 cm 7.5 kg Zie afbeelding voor maten en gebruik stoelbeugels is verplicht in de toekomst ! ..
€ 899,95
×
×
×
×
×
×
×